booKID

ontdek onze magische oplossingen

booKID
Opvang- en schooldagregistratie
Het idee van BooKID is gegroeid uit de specifieke nood van een scholengroep in Vlaanderen om makkelijk en snel voor -en naschoolse opvang te registreren. BooKID is uitgegroeid tot een volwaardig, gebruiksvriendelijk en onafhankelijk registratie systeem voor basisscholen op basis van de specifieke noden van scholen. De voordelen van SaaS en de flexibiliteit om te koppelen met bestaande boekhoudsoftware zorgt voor een snelle en makkelijke integratie.

"Met booKID kan je makkelijk en snel de schooldag en de voor- en naschoolse opvang registreren"

Met BooKID kan u makkelijk en snel de voor- en naschoolse opvang van uw leerlingen registreren via de BooKID app. De gebruiksvriendelijke app stuurt uw registraties onmiddellijk door naar het secretariaat zodat prijzen automatisch en volgens uw instellingen instant raadpleegbaar zijn.
Soms is het noodzakelijk voor een basisschool om bij aanvang van naschoolse opvang de kinderen te registreren alvorens ze uit te schrijven om steeds een actuele aanwezigheidslijst te kunnen raadplegen, dit kan eenvoudig via de BooKID app. Om discussies te vermijden en controle te behouden bij ophaling van het kind uit de opvang, is het mogelijk om al dan niet verplicht een handtekening te registreren van degene die de het kind ophaalt.

Voordelen:
  • Registraties gebeuren op een (multi-functionele) tablet, dus geen specifieke hardware vereist om snel en eenvoudig opvangregistraties te doen
  • U spaart tijd en vermijd kans op fouten doordat gegevens éénmalig ingegeven worden en automatisch doorstromen naar het secretariaat.
  • Controle op uw toestellen, u behoudt controle op de tablets die kunnen gebruikt worden voor de opvang
  • De optionele startregistratie bij naschoolse opvang en handtekening controle bij ophaling
booKID
booKID
booKID
booKID
booKID
© 2019 magicT | your magical ICTeam